Produkter, priser och villkor på Infoo.se

 

Infoo:s verksamhet finansieras i huvudsak av nedanstående produkter. Det är gratis att vara med i katalogen för privatperson, förening, organisation eller offentlig verksamhet och vi är måna om att innehållet skall vara så stort som möjligt inom ramen för våra registreringsprinciper. Genom att annonsera på Infoo syns du bättre, samtidigt ger du oss möjligheten att göra katalogen ännu bättre.

 

Infoo:s produkter är uppdelade i två kategorier:

  • Annonsering
  • Anmälan eller ändring av länk

 

Annonseringsprodukterna ger dig möjlighet att exponera din länk mer än det du får gratis. Produkterna beskrivs nedan och säljs av vårt försäljningsteam som du når genom att fylla i en intresseanmälan. Du kan också mejla oss på redaktionen@infoo.se.

 

Anmälningsprodukterna syftar till att underlätta och snabba upp registreringsprocessen. Din länk kommer lättare och snabbare in i katalogen. Observera att vi inte kan garantera att din länk tas in i katalogen, vi följer alltid våra registreringsprinciper.

 

 

Content Marketing

Jobbar ni med content marketing och vill distribuera innehåll? Infoo.se kan ta in välskrivna, unika - d v s inte publicerade i samma form på annan plats på webben - artiklar med en eller som mest två utgående relevanta länkar i texten plus en länk till er webbplats som avsändare av artikeln.

 

Se gärna den här artikeln om vanliga löparskador som ett exempel på hur du kan utforma en text och hur länkarna kan läggas in i brödtext och som artikel från partner.

 

Dock förbehåller vi oss alltid rätten att godkänna eller inte godkänna artikeln och vi tar inte in artiklar som innehåller poker, gambling etc.

 

Kostnaden för content marketing på Infoo.se är 1.995 kr exklusive moms för en publicerad artikel under 12 månader.

 

En förutsättning är också att företaget finns med i Infoo Webbkatalogen.

 

Artikeln kan endast innehålla text (inte bilder) och maximalt antal tecken är 4.000 (utan blanksteg) eller 5.000 tecken (med blanksteg).

 

Annonsering

 

Ökad exponering av länk

Vi på Infoo strävar i första hand efter att göra sökresultaten maximalt användbara och relevanta för användaren. Som annonsör på infoo.se kan du framhäva din länk och göra den enklare att identifiera bland andra länkar. Du kan också utöka den mängd information som visas om din länk och göra det möjligt för användaren att direkt hitta till rätt information på dina egna sajter.

 

På infoo.se visas länkarna antingen under rubriker eller som resultat av en sökning.

 

Varje ämnesområde, eller bransch, har en eller flera rubriker och underrubriker. Under rubrikerna ligger länkarna i bokstavsordning. Som användare kan man kan filtrera och sortera länkarna under en rubrik för att hitta precis det man vill ha. Denna typ av sidor kallar vi kategorisidor.

 

Om man klickar på länken Mer information för en länk på en kategorisida kommer man till en ny sida som endast innehåller information om länken. Vi kallar dessa sidor profilsidor eftersom det är meningen att varje enskild länk skall profileras särskilt här.

 

När man söker på infoo.se presenteras sökresultaten i relevansordning. De länkar som har nyckelord som överensstämmer med de sökord som användaren skrivit in i sökfältet kommer högst upp, därefter prioriteras förekomst av sökordet i den beskrivande texten för länken. Även sökresultat kan filtreras och sorteras.

 

Vi kan också erbjuda dig sponsrade länkar på infoo.se. Du kan se till att din länk visas bland de sponsrade länkarna överst på kategorisidan i den kategori, eller de kategorier, din länk tillhör. Vi kallar denna produkt Topp-3 eftersom det bara finns plats för 3 länkar i detta fält, se vidare nedan. För att komma i kontakt med vårt försäljningsteam, klicka här.

 

Våra produkter:

 

Gul ruta

 

I den kategori, eller de kategorier, din länk tillhör kommer en gul ruta ligga i bakgrunden och framhäva texten.

 

Pris: 1.000 kr/år exklusive moms.

 

Din egna logotype

 

I den kategori, eller de kategorier, din länk tillhör kommer din logotype att synas till höger om den beskrivande texten. Det blir lätt för ögat att identifiera din länk och den drar till sig uppmärksamhet.

 

Din logotype kommer också att synas i större format på profilsidan.

 

På kategorisidan får din logotype vara max 50 pixlar på höjden, och max 200 pixlar på bredden.

 

På profilsidan får den vara större, dock max 110 pixlar på höjden och max 400 pixlar på bredden.

 

Pris: 1.800 kr/år exklusive moms.

 

Branschsymbol

 

Du kan få en eller flera viktig(a) branschsymbol(er) att synas vid din länk på kategorisidorna. Flera branscher har förbund eller auktoriserande institutioner som legitimerar eller kvalitetssäkrar sina medlemmar, t.ex. Advokatsamfundet och Golvbranschens Riksförbund.

 

Pris: 500 kr kr/(år*symbol) exklusive moms.

 

Extra text på profilsidan

 

Du kan lägga till mer text på profilsidan i vilken du beskriver ditt företag/din organisation och dina produkter. I texten kan du lägga in länkar till webbsidor som du särskilt vill framhålla och göra lätta att hitta på Internet.

 

Du kan lägga till upp till 1000 tecken utöver den beskrivande texten som ingår i den kostnadsfria grundtjänsten.

 

Pris: 1.000 kr/år exklusive moms.

 

Nyckelord

 

Genom nyckelorden kommer både de som söker med dessa sökord på infoo.se och i andra sökmotorer på Internet lättare att hitta din sajt. Nyckelorden gör att din länk kommer högre upp i sökresultatet på infoo.se eftersom sökmotorn prioriterar länkar vars nyckelord överensstämmer helt eller delvis med sökorden. Nyckelorden exponeras också tydligt på din profilsida under rubriken Nyckelord.

 

Pris: 500 kr/år exklusive moms.

 

Topp-3

 

Din länk hamnar alltid högst upp, ovanför alla andra länkar i kategorin (=rubriken/branschen). Priset beror på vilka kategorier du vill exponera dig. Vårt försäljningsteam kan ge dig en offert. För att komma i kontakt med vårt försäljningsteam, klicka här.

 

Anmälan eller ändring av länk

 

Expressanmälan

 

Expressbehandling innebär att vi behandlar din anmälan inom 2 arbetsdagar. Om vi hittar något som du behöver åtgärda för att en registrering i katalogen skall kunna göras kommer vi att vidarebehandla ditt ärende inom 2 arbetsdagar från det att du meddelat oss att du åtgärdat felen/bristerna.

 

Du som redan gjort en anmälan kan omvandla den till en Expressanmälan. Det gör du genom att ändra din anmälan.

 

Observera att en Expressanmälan innebär att vi behandlar ditt ärende inom givna tidsramar och inte att din webbadress garanteras ett införande i katalogen. Vi följer alltid våra registreringsprinciper.

 

Pris: 873.75 kr inklusive moms. Erlägges via konto/kreditkortsbetalning, se vidare Leveransvillkor nedan.

 

För att komma till anmälan, klicka här.

 

Assisterad Expressanmälan

 

Assisterad Expressanmälan innebär att vi sköter hela anmälningen åt dig. Vi ringer upp dig efter att ha förberett så mycket vi kan av anmälan. I dialog med dig slutför vi anmälan som sedan behandlas inom 2 arbetsdagar. Om vi hittar något som du behöver åtgärda för att en registrering i katalogen skall kunna göras kommer vi att meddela dig detta och du får då möjlighet att åtgärda felen/bristerna. När du gjort detta och meddelat oss så slutför vi behandlingen av ärendet inom 2 arbetsdagar.

 

Du som redan gjort en anmälan kan för närvarande inte omvandla den till en Assisterad Expressanmälan.

 

Observera att en Assisterad Expressanmälan innebär att vi hjälper dig att göra anmälan och sedan behandlar ditt ärende inom givna tidsramar, inte att din webbadress garanteras ett införande i katalogen. Vi följer alltid våra registreringsprinciper.

 

Pris: 995 kr inklusive moms. Erlägges via konto/kreditkortsbetalning, se vidare Leveransvillkor nedan.

 

För att komma till Assisterad Expressanmälan, klicka här.

 

Leveransvillkor

 

Vi erbjuder några av ovanstående produkter mot betalning direkt på infoo.se via kreditkort/kontokort. Vissa produkter säljer vi endast via vårt försäljningsteam.

 

Kortbetalning

 

Vi accepterar för närvarande VISA, Mastercard och Eurocard. När du betalar med kreditkort hanteras betalningen av vår betalningspartner PayEx (www.payex.se).

 

Så här går det till:

  • När det är dags att betala länkas du över till PayEx säkra betalningsserver (https-session).
  • Välj typ av bank/kreditkort (Visa, Eurocard eller Mastercard), ange kortnummer, namn på kortet, giltighetsdatum och CVC-kod.
  • En kontroll görs att kortuppgifterna stämmer samt att det finns pengar på kontot.
  • Pengarna dras från ditt konto.
  • Så fort Infoo.se får information om att betalningen är genomförd via PayEx påbörjas leverans och du får ett kvitto skickat till din email-adress.

Här kan du läsa mer om hur PayEx fungerar

 

Reklamation

 

Om du har klagomål på vår leverans eller om den uteblivit skall du inom 14 dagar från köpet meddela oss detta. Om vi inte kan åtgärda problemet på ett för dig tillfredställande sätt återgår köpet och vi betalar tillbaka erlagt belopp.

 

Observera att ingen av våra tjänster och produkter garanterar ett införande i katalogen. Du som köpare är skyldig att kontrollera att din webbadress alltid uppfyller de krav som vi ställer för ett införande på infoo.se, se registreringsprinciper.

 

Ångerrätt

 

Du som är privatperson har enligt distansavtalslagen rätt att utan att ange någon anledning begära att köpet återgår. Meddelande om detta måste komma till Infoo.se innan arbete med beställningen påbörjats.

 

För att returen ska kunna behandlas så snabbt och smidigt som möjligt behöver vi följande information: webbadress/URL som beställningen avser, referensnummer samt titel på den produkt som köpet avser.

 

Kontakt

 

Det bästa sättet att nå oss är via e-post på redaktionen@infoo.se.

 

Om du vill skicka post till oss är adressen:
Infoo Webbkatalogen Sverige AB
Skaraborgsgatan 7
118 46 Stockholm