Anmäl din sajt – öka din synlighet

Detta formulär ska du använda när du anmäler en webbsida som inte finns länkad från katalogen. Om det redan finns en länk och du vill anmäla ändring av något så ska du göra en ändringsanmälan istället.

Det kostar 699 kr (Silver) eller 1.199 kr (Guld) exkl moms per år för att ha en webbplats exponerad och länkad på Infoo.se och då ingår en årlig redaktionell granskning av alla sajter som företag, ekonomiska föreningar eller andra kommersiella verksamheter anmäler till katalogen.

Avgiften täcker kostnaderna för vår redaktion som granskar varje anmälan och varje sajt. Se detaljerad information om våra abonnemang och villkor.

Efter första året i katalogen är den årliga abonnemangsavgiften (Silverabonnemang eller Guldabonnemang där du betalar för den årliga granskningen) densamma som första året. Du kan när som helst säga upp ditt abonnemang genom att kontakta vår redaktion på [email protected]

I såväl Silver- som Guldabonnemanget ingår upp till sju sociala länkar (blogg, Facebook, Twitter, LinkedIn med flera), men i Guldabonnemanget ingår även tre valfria länkar till undersidor på din sajt.

För privatpersoner, ideella föreningar, organisationer och offentlig verksamhet är kostnaden 299 kr inkl moms per år. Då ingår endast en länk till er webbplats.

Typ av anmälan

Företag
Privatperson

Uppgifter om länkens ägare *

Länk att lägga till *

Beskrivning

Sökord

Faktureringsdetaljer

Ytterligare information

Din beställning

Produkt
Antal
Totalt
Delsumma 0,00 kr
Ordersumma inkl moms 0,00 kr
  • Betala med faktura genom Svea Ekonomi

Dina personuppgifter kommer användas för att behandla din beställning, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.