ORG.NR: 559105-9026
Brödkultur 2.0 AB
Sofierovägen 126 A25482 Helsingborg
Omsättning
11 854 tkr
Resultat
1 221 tkr
Registreringsår
2017
Verksamhetsbeskrivning
Brödkultur 2.0 AB är ett företag från som för bolagets verksamhet är ett surdegsbageri där bakning av surdegsbröd, sötbröd samt enklare konditoriprodukter sker. Försäljning sker över disk i butiken samt genom leverans till fakturakunder. Enkel servering av färdiga smörgåsar och varma och kalla drycker. I butiken kommer det även säljas förpackade delikatessprodukter.
Ledning och styrelse för Brödkultur 2.0 AB
Brödkultur 2.0 AB består av 33% män och 50% kvinnor. Tyvärr saknar vi information om 17% av personerna.
Polacek, Petter Ivo (Ordförande, Ledamot)
Sandström, Viveca Helena Louise (Suppleant)
Zaar, Karl Jonatan (Ledamot)
Zaar, Stina Margrethe (Suppleant)
Nilsson, Frida Elisabet Pernilla (Huvudansvarig revisor)
Ernst & Young Aktiebolag (Revisor)
Vill du skapa en företagsprofil?
Kom igång!Vill du veta mer om de ansvariga på Brödkultur 2.0 AB?
Du kan få mer information om de ansvariga personer för Brödkultur 2.0 AB genom att besöka vår samarbetspartner Ratsit.
Till RatsitAnnons för Ratsit
Juridisk person
Organisationsnummer | 559105-9026 |
Firmanamn | Brödkultur 2.0 AB |
Bolagsform | AB |
Adress
Gatuadress | Sofierovägen 126A |
Postadress | 25482 |
Stad | HELSINGBORG |
Uppgifter om registrering
Bolaget registrerat | 2017 |
Uppdaterad hos oss Infoo | 10 februari 2025 |
Uppgifter om skatt
Arbetsgivare | Ja |
F-skatt | Ja |
Moms | Ja |
VAT-nummer | SE559105902601 |
Svensk näringsgrensindelning (SNI)
10710 | Tillverkning av mjukt matbröd och färska bakverk |