Effektivisera arbete på distans och stärk företagets digitala närvaro

Effektivisera arbete på distans och stärk företagets digitala närvaro

Företag idag brottas med nya frågor. En av dessa handlar om att möta de krav som anställda ställer gällande flexibilitet och möjlighet att sköta arbetet från andra platser än från kontoret.

Man kan säga att pandemin blev lite av en testballong i den frågan: plötsligt kunde anställda - efter en viss period - känna att man gjorde ett lika bra jobb från kontoret i hemmet som man tidigare gjort på en fast kontorsplats. Med detta slipper man också pendling - och ett företag kan å sin sida spara en massa pengar på lokalhyra.

Framtidens arbetsplats är flytande, men det handlar också om att man som företag måste ta investeringar för att möjliggöra ett effektivt, säkert arbete oavsett var de anställda sitter och jobbar. Microsoft Office 2021 Professional Plus är exakt den typen av investering som möjliggör detta.

Ett riktigt bra val

Det handlar om den största medlemmen i familjen Office och det handlar också om ett paket som ger extra allt - alla frågor. Det finns kraftfulla verktyg för redigering och översättning, det finns utmärkta funktioner för kommunikation, det handlar om rörlig grafik som går utanpå det mesta och det hela kommer dessutom med den användarvänlighet som präglar alla produkter från Microsoft.

Kort sagt: köp Microsoft Office 2021 Professional Plus om företaget är redo att ta nästa steg och vill erbjuda de anställda en möjlighet att arbeta flexibelt, effektivt och säkert.

Stort fokus på säkerhet

Det senare är givetvis också en avgörande fråga. Vid arbete hemifrån - eller exempelvis ute hos kund - så kan man exponeras för helt andra risker. Microsoft Office 2021 Professional Plus är - precis som med allt annat från Microsoft - ett paket där säkerheten varit i fokus i samband med utvecklingen.

Paketet ger användaren en säker väg där alla risker motas bort och där exempelvis känslig information inte riskerar att hamna på villovägar. Det handlar om ett rakt igenom bra val för företaget som har ambitioner att möta de nya kraven och som vill vara relevanta även i framtiden.

Publicerad av Redaktionen på infoo.se
Uppdaterad 2024-02-13
Info kommer inom kort.