Så här finansierar ni skolresan

Så här finansierar ni skolresan

Att åka på skolresa är något de flesta skolklasser vill göra. En del vill till Stockholm eller Göteborg. Andra vill gärna åka till Öland eller Gotland och några få klasser siktar på en klassresa i utlandet. De flesta av dem till något närliggande resmål som Helsingfors eller Köpenhamn, men några slår på stort och åker på skolresa till London eller Paris. Det är en sak att vilja åka bort med klassen, men resmålet måste ju matcha klasskassan. Om det inte gör det kan ni antingen sänka kraven eller tjäna pengar till klassen.

Bestäm ett resmål

Börja med att sätta upp en målbild. Att formulera vad man vill är första steget för att uppfylla sina mål. Sedan kan ni ändra målsättningen efter hand, för att ni får nya idéer, märker att det tänkta resmålet är orealistiskt eller kanske att ni har råd att sikta högre, att göra en dyrare skolresa.

Starta ett försäljningssamarbete

Kontakta DelikatessKungen och starta en försäljning. Att sälja delikatesser har hjälpt tusentals skolklasser att få råd att åka på klassresa. Inte bara skolklasser förresten! Föreningar har åkt på träningsläger och idrottsklubbar på cupresor finansierade med pengar de tjänat genom att sälja delikatesser ihop med DelikatessKungen.

Ni säljer delikatesserna till grannar och vänner, företag på orten där ni bor eller genom era kanaler i sociala medier. Ni väljer själva hur ni går tillväga, men DelikatessKungen har i över 30 år hjälpt skolklasser att förverkliga sina drömresor så de vet hur det funkar och delar frikostigt med sig av sina bästa säljtips.

Börja sälja

När försäljningssamarbetet väl är igång är det bara att börja sälja. DelikatessKungen står för marknadsföringsmaterialet och varorna. Det är lättsålda, exklusiva delikatesser som handgjorda belgiska chokladpraliner, ekologisk olivolja, dragerad lakrits och lagrad cheddarost.

DelikatessKungens smarta app håller ordning på försäljningen åt er och varje elev/säljare får en egen webbshop där släkt och vänner kan lägga sina beställningar. Eftersom ersättningen är helt provisionsbaserad behöver ni inte jobba ett visst antal timmar eller redovisa någon som helst arbetstid. Ni säljer så länge ni tycker att det är kul och ju mer ni säljer, desto mer pengar till klassresan blir det.

Publicerad av Redaktionen på infoo.se
Uppdaterad 2024-02-13
Info kommer inom kort.